Partenerii proiectului nostru

Muzeu-Atelier Școala de la Piscu este un proiect care a generat în jurul său o comunitate de iubitori ai patrimoniului cultural. Sunt voluntarii noștri și cei care au sprijint cu convingere ridicarea clădirii. Sunt cei care devin prieteni ai Muzeului, cu fiecare vizită. Mai jos am menționat o parte dintre partenerii noștri de început de drum. Muzeul se susține în continuare din veniturile pe care le realizează, nebeneficiind de nicio subvenție. Oricine se simte inspirat de acest proiect și consideră ca are ceva de oferit poate deveni partenerul nostru. Lista este deschisă!

Kaufland

„Este unul dintre cele aproape 200 de proiecte în care investim din punct de vedere social și pe care le susținem. Acest proiect aduce după sine un 360 de grade care închide cercul. Sub acest acoperiș am identificat foarte multe dintre atributele pe care, din păcate, nu le mai găsim în societatea noastră contemporană și cotidiană. (…) Vorbim despre educație, cultură, tradiție și cred că, într-un final, vorbim despre identitate. Această identitate a fost reintegrată astăzi în Piscu datorită unui singure valori pe care familia Scripcariu a demonstrat că o are și care se numește implicare. Vă mulțumesc!”

Valer Hancaș,
Director Comunicare & Public Affairs, Kaufland România

Universitatea de Arhitectura Ion Mincu – Bucuresti

Kronospan

Primaria Ciolpani

Arabesque

9 TUPLESYS

sigla_muzeu

Muzeul Național al Țăranului Român

cataran

Clubul Țăranului

HeidelbergCement România

Fără muzee, nu am mai avea nici istorie, nici tradiții. De aceea, implicarea în astfel de proiecte, care dezvoltă comunitățile și promovează tradițiile și zonele turistice de interes, este scrisă în ADN-ul companiei noastre. Suntem mândri că am contribuit și noi la întemeierea Muzeului Oalelor de Pisc, o construcție solidă pentru iubitorii de pretutindeni ai ceramicii populare și ai satului românesc tradițional.

logo tcs

Grup TCS

Bancpost

Arensia – Exploratory Medicine

FABLAB Iasi

Chiar dacă suntem ancorați în viitor cu un spatiu de coworking și un atelier de fabricație digitală, rămânem uimiți atât de modul în care omul reușește transformarea naturii încă din cele mai vechi timpuri. Am hotărât să sprijinim înființarea Muzeului Oalelor de Pisc ca simbol al modului tradițional de fabricație din Romania.

DEDEMAN