Partenerii proiectului nostru

Muzeul Oalelor de Pisc este un proiect în configurare, care trăiește de o vreme în sufletele unui grup de entuziaști. Fiecare din ei dorește să contribuie la realizarea unui spațiu cultural cât mai izbutit și fiecare are motivațiile sale. Aceștia sunt partenerii noștri, la început de drum. Oricine se simte inspirat de acest proiect și consideră ca are ceva de oferit poate deveni partener. Lista este deschisă!

Universitatea de Arhitectura Ion Mincu – Bucuresti

Kronospan

Primaria Ciolpani

Arabesque

9 TUPLESYS

sigla_muzeu

Muzeul Național al Țăranului Român

cataran

Clubul Țăranului

HeidelbergCement România

Fără muzee, nu am mai avea nici istorie, nici tradiții. De aceea, implicarea în astfel de proiecte, care dezvoltă comunitățile și promovează tradițiile și zonele turistice de interes, este scrisă în ADN-ul companiei noastre. Suntem mândri că am contribuit și noi la întemeierea Muzeului Oalelor de Pisc, o construcție solidă pentru iubitorii de pretutindeni ai ceramicii populare și ai satului românesc tradițional.

logo tcs

Grup TCS

Bancpost

Arensia – Exploratory Medicine

FABLAB Iasi

Chiar dacă suntem ancorați în viitor cu un spatiu de coworking și un atelier de fabricație digitală, rămânem uimiți atât de modul în care omul reușește transformarea naturii încă din cele mai vechi timpuri. Am hotărât să sprijinim înființarea Muzeului Oalelor de Pisc ca simbol al modului tradițional de fabricație din Romania.

DEDEMAN